Дете и жена пострадаха при катастрофа на пътя Русе - Бяла

1
„Мерцедес“ потегли сам в квартал "Средна кула"
„Мерцедес“ потегли сам в квартал "Средна кула" Снимка: shumenonline.bg / архив

Трима са леко ранени при два пътни инцидента през последното денонощие в Русенско

На 24 юли около 08:30 часа на главен път I-5 (Русе - Бяла), в района на километър 43+500 лек автомобил БМВ, управляван от 58-годишен румънски гражданин, след като не съобразява скоростта си с пътните условия, при навлизане в десен завой е напуснал пътя вляво, блъснал се е в отводнителна канавка и е допуснал ПТП с материални щети и двама леко ранени. Пострадали са 42-годишна жена и дете на 8 г. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна.

На 24 юли около 22:00 часа екип на пътна полиция е изпратен на сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадали пешеходци на адрес в русенския квартал Средна кула. При отиване на мястото екипът е установил 27-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“, който обяснил, че бил паркирал там колата си и докато говорел с мъж и две жени, колата потеглила сама с предната си част напред по наклона и те в опит да го спрат с ръце са пострадали, след като са били завлечени по платното. Пешеходците са били откарани с линейка в болница „Канев“ в Русе, където при прегледите е установено, че са получили охлузвания и контузии по различни части на тялото и след оказана медицинска помощ са освободени за домашно лечение. Произшествието е документирано от полицията по административен ред с причина - необезопасяване на паркирано МПС.

Проверката за алкохол е дала отрицателен резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари