Десислава Иванчева пред затвора в Сливен: Хора, помагайте

0
Все още не ясно каква ще бъде съдбата на сина на Десислава Иванчева, който се роди преди година
Все още не ясно каква ще бъде съдбата на сина на Десислава Иванчева, който се роди преди година Видео: NOVA

Все още не ясно каква ще бъде съдбата на сина на Десислава Иванчева, който се роди преди година

Бившата кметица на столичния район „МладостДесислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха докарани в приемното отделение на женския затвор в Сливен. Иванчева, която призова хората да се борят за справедливостта бе заснета от NOVA.

„Хора, помагайте, който с каквото може. Нека се зададат въпроси - „Може ли върху доклад на Антон Славчев да се образува наказателно дело, без сигнал”, коментира бившата кметица на „Младост”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Драгомире Василев,
    Ти си чудовище! Ти си изверг и изрод, също като онези лакеи на СИК и на сараите, маскирани като "прокурори" и "съдии", но най-вече на Бръснатата Кратуна с Каскета, които инсценираха грозната сцена с "подкупа" и държаха Десислава Иванчева 10 часа пред Спортната палата с белезници на ръцете, за назидание на онези ,които не слушат СИКаджийската мутра, които не се подчиняват на престъпното му, мафиотско, корумпирано и просташко управление! Добре бе, чудовище Драго, добре бе, изрод, ами ако жена ти, сестра ти или дъщеря ти, ако имаш такива, бяха разкарвани с пранги на краката из цяла София, нещо, което не е правено повече от 100 години в цивилизования свят?! Тогава нямаше ли да ревеш бе, подлого на Каскета, подлого на най-голямото зло не само в новата ни история! Да, Бръснатата Кратуна с Каскета е точно такова зло, благодарение на него 12 години България беше най-бедната и най-корумпирана държава в Европа! Защото Бръснатата Кратуна с Каскета е главният бранител на престъпленията, на грабежите и на корупцията на СИК и сараите! Нищо, чудовище Драго, нищо! Да ти се връща!
  • 2
    2
    Драгомир Василев
    Когато вземаше подкупи тогава не ревеше, няма смисъл и сега да реве. Да млъкни и да си излежи присъда както всички други престъпници.
  • 9
    1
    123
    колко майки и колко добри момчета са отишли курбан в затвора заради порочната съдебна система и за нито едно не дойде телевизията и нито едно не прорева "хора помагайте". аз не вярвам на тази жена.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари