Десислава Иванчева излезе от затвора

25

Махнаха запорите на екскметицата, след като си плати глобата

Вместо в килията известната блондинка се завръща мистериозно в дома си. Оказва се, че Иванчева отново е стопирала присъдата си. В рамките на няколко дни трябва да ходи на зъболекар. Вероятно ще посети и други специалисти във връзка с проблемите ѝ с хипофизата, издават нейни съседи, пише България Днес.

Иванчева първо е заснета на Централна гара да се прибира в София. Тя използва всяка минута на свобода, за да прекарва време и със сина си Валентин-Александър, който в неделя става на 2 годинки. Миналия ноември известната му майка бе окована с белезници пред очите му и вкарана в пандиза. Така Иванчева не успява да присъства на първия му празник.

Отскоро малчуганът, който расте под грижите на възрастната си баба Любка, тръгва на детска градина. Десислава Иванчева е засечена да води детето до яслата. Компания ѝ прави и старата ѝ майка, която я насочва накъде да отиде. Поради това, че е в сливенската каторга, екскметицата не може да се ориентира за местоположението на групата на хлапето.

Оказва се, че колата на бившата управничка вече не стои като паметник пред блока ѝ. Автомобилът "Смарт" беше запориран заедно с други авоари, но наскоро магистратите свалят запорите на скандалната екскметица.

Иванчева успя да плати глобата си от 12 хил. лв., която Темида ѝ наложи по делото за корупция. Според запознати по-голямата част от сумата е от паричната гаранция, която ѝ е върната, а останалата част Иванчева събира от близки.

Така екскметицата отново може да се разпорежда със собствеността си. Запорът е наложен още по време на разследването, за да се обезпечи бъдещ иск на държавата. По време на процеса на втора инстанция съдиите вдигнаха частично възбраната, за да може Иванчева да тегли по една минимална заплата и да покрива битовите си нужди.

Докато са запорирани, смартът и едно старо волво на майка ѝ висят и заемат място пред входа без нужните застраховки и прегледи. Возилата са стикирани и заплашени от репатриране, но след като си разчиства сметките с правосъдието, Иванчева ги привежда в ред.

Рожден ден в затвора

Рождения си ден посреща в затвора в Сливен осъдената с Иванчева нейна заместничка Биляна Петрова. "Честит рожден ден, Били! Здрава, силна, свободна да си и следващите ни рождени дни заедно навън с приятели да ги празнуваме!", пожелава ѝ Десислава. Двете са разделени в панделата, понеже Иванчева е осъдена на строг режим, а Петрова е на общ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    15
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Имаше два варианта. Първият беше и Борисов да влезе в затвора за много по-големи кражби, вторият вариант беше, да се пусне Иванчева на свобода като Борисов. Правосъдието е избрало втория вариант.
  • -15
    14
    Мунчо
    Какъвто народа такива и героите му, лика прилика. Тази крадла трябва до живот да стои в затвора
  • 16
    13
    Въй
    ако пак се кандидатира за кмет ще я изберат и ще ги пукне тия където и скалъпиха тоя цирк
  • 8
    12
    Истина е
    В България осъдителна присъда получават прокуратурата и хората с дребни престъпления. Полицията ги хваща, прокуратурата разследва, а много милостивия съд освобождава всички с големи корупционни престъпления. Всички затворници ли се освобождават ако имат профилактична нужда от лекар и зъболекар?Виновниците за големите корупционни схеми не трябва да се търсят в политиците и правителствата,а в тези които защитават тези дейности-съдиите.
  • 26
    11
    Кой
    Не е за вярване:Тази жена да изнудва строителната мафия.Просто я сготвиха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари