Десислава Атанасова: Това е поредна демонстрация на полицейщина

0
Цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС остро протестира срещу ареста на областния координатор на партията в Пловдив
Цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС остро протестира срещу ареста на областния координатор на партията в Пловдив

Цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС остро протестира срещу ареста на областния координатор на партията в Пловдив

С нахлуване на специални части с качулки и множество полицейски бусове е арестуван кмет, излъчен от ГЕРБ и областен координатор на партията в Област Пловдив.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в кулоарите на парламента.

„Какво наложи отново да се нахлува по такъв безобразен начин във фабриката на семейството на Георги Мараджиев? За нас това е поредна демонстрация на полицейщина и категоричен опит да не говорим за провалите на МВР, за загиналите полицаи, за мигрантската криза и нейното неовладяване”, подчерта Атанасова.

"Това е поредна демонстрация на полицейщина и категоричен опит да се отклони вниманието от провалите на МВР", каза още Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Търпение
    Ще дойде в Сливен ама посрещнете я Както трябва в начало с варена наденица после с шпек салам без майонеза ще свикне бързо се нагажда.
  • 5
    3
    Ха-ха-ха!
    Боко Тиквата от Банкя, знакова СИКаджийска мутра от подземния свят, пак "опрял" до дуловската тъпа, проста, неграмотна и силно противна дуловска селяндурка, и й възложил да барни поредния герберастки кмет - престъпник, злоупотребил с милиони европейски и бюджетни пари! Българи, добре вижте дуловската селяндурка, която смърди от километри, понеже не се къпе и изкарва месечния си цикъл с една дамска превръзка, за да прави икономия, та добре вижте наглата й и просташка физиономия! Добре вижте и останалите герберастки физиономии, които без капка срам бранят един доказан престъпник! И то - углавен престъпник! Да, ама бил ГЕРБераст!
  • 18
    2
    До ГРОБ
    Как е, а? Боли ли? Боли ли като ви вадят зъбите?
  • 17
    1
    Дгд
    Един по един всичките на там сте се запътили. Затвор за герберската сган
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари