Десислава Атанасова: Посолството на САЩ да обясни член на ПП има ли право да определя списък по "Магнитски"

52
Атанасова счита за нужно американското посолство да се разграничи от кампанията на "Продължаваме промяната"
Атанасова счита за нужно американското посолство да се разграничи от кампанията на "Продължаваме промяната" Снимка: Фейсбук

Атанасова счита за нужно американското посолство да се разграничи от кампанията на "Продължаваме промяната"

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова отправи призив към посолството на САЩ у нас.

"U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общественост дали сте оторизирали член на изпълнителния съвет на партия "Продължаваме промяната" и заместник - председател на ПГ на ПП в 48-то НС - г-жа Венеция Ангова да определя списък на санкционирани в бъдеще по закона "Магнитски" лица чрез профила си в социалните мрежи?

В случай, че Посолството на САЩ в България не е възлагало на г-жа Ангова подобна дейност считам, че е необходимо да се разграничи от такъв тип лъжлива пропаганда, използвана в предизборната кампания от страна на ПП.

ГЕРБ - СДС призовава за спазване на добрият тон в предизборната кампания и остро осъжда манипулации от подобен вид", написа Атанасова във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    10
    Мишо
    Тази безочлива Деса , защо не каже как лансира съпруга си , ако са все още заедно, да окупира почистването в София ? А в Русе всички ремонти на Канев и Медика, бяха извършени от неговата фирма. Чудя се , как са я пропуснали в списъка Магнитски.
  • 7
    9
    Габи
    До кога ще съществува тази заблуда и пропаганда че САЩ са най-демакратична и правова държава?Със сигорност там има много по-голяма корупция от нашата. Има много повече несправедлево осъдени, почти ежедневни престрелки и убийства. С какво могат да ни бъдат за пример?Ако правят някакви списъци да си ги прилагат при тях без да ги размахват тук.
  • 13
    8
    Спас
    Тази жена не я познавам, ама работа за 1лв не е свършила за гр.Русе. Само по време на избори е първа в новините на градските портали и то с неща, които са на политическа основа и не касаят бъдещето на града ни.
  • -3
    7
    MOLI
    ЗАЩО ДА Е МАЛКА??..ТЯ Е БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ,ОНАЗИ ДЕТО ПИШЕ ПРОСТОТИИ КОЛКОQBGWV Е "ГОЛЯМА".А,ТИ КОЙ СИ,ЧЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯШ КОЙ КАКВО ЩЕ ПИТА???
  • -7
    6
    Тончо
    БОЖЕ КОЛКО ТЪП НАРОД ИМА! ВИЕ ПИШЕШТИТЕ КОИ СТЕ-ПРОСТИ ДОЛНИ ТЪПАНАРИ-ЧЕИ НЕГРАМОТНИ НАПИШЕТЕ НЕЩО-ДАЖЕ И ПРОТИВ ЛИЦЕТО-НО ДА ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ НЕ ДА СИ ПОКАЗВАТЕ ПРОСТАЩИНАТА
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари