Десислава Атанасова: Никога не сме били зашити с Пеевски, за да се отшиваме

0
Този човек през всичките тези години е издиган за народен представител от ДПС, поясни острието на ГЕРБ
Този човек през всичките тези години е издиган за народен представител от ДПС, поясни острието на ГЕРБ Видео: БНТ

"Заявките за изчегъртване звучат нелепо на фона на това, че никой не си представя да изчегърта над 840 хил. хора, подкрепили само лидера на ГЕРБ, но и всички политики на партията в продължение на години."

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ представителят на ГЕРБ Десислава Атанасова.

"В последно време виждам все повече заявки, че нещо ще се променя драстично и драматично не само за ГЕРБ, но като че ли и за българските граждани. Имам чувството, че съм в някаква машина на времето", допълни още тя.

Атанасова коментира и ситуацията със санкциите, наложени от САЩ по закона "Магнитски":

"Единствено ГЕРБ може да носи отговорност за едното лице, посочено в доклада на финансовото министерство на САЩ и това е Александър Манолев. Много преди САЩ да ни кажат, че трябва да потърсим отговорност, ние сме се ангажирали с нея", заяви тя.

Тя допълни още, че в мига в който Александър Манолев е станал известен с това, че има данни за злоупотреби по отношение на къщите за гости, от ГЕРБ са се разделили с него и той вече не е част нито от управлението, нито от партията.

Атанасова коментира и санкциите срещу депутата Делян Пеевски:

"Това е народен представител от ДПС. Ние никога не сме били зашити с Делян Пеевски, за да се отшиваме. Този човек през всичките тези години е издиган за народен представител от ДПС и е предлаган от ДПС за различни постове."

По проблемът с машинния вот Десислава Атанасова заяви, че трябва да знаем как ще гласуват българските граждани, тъй като до изборите остават 37 дни. Според нея, ако сега казусът с машините в чужбина не бъде решен, избирателите там няма да гласуват с машина. По думите ѝ някои партии бягат от отговорност и казват, че проблемът е на ЦИК, но тъй като представителите на ЦИК са избрани от партиите те също трябва да носят отговорност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари