Десислава Атанасова: Логично е гръбнакът на бъдещо управление да са ГЕРБ и ДБ

0
Ако зависи от ГЕРБ, България ще има редовно правителство
Ако зависи от ГЕРБ, България ще има редовно правителство

Ако зависи от ГЕРБ, България ще има редовно правителство

Това каза Десислава Атанасова от ГЕРБ в студиото на bTV НОВИНИТЕ.

„Ние сме заявили, че с всички сме готови на конструктивен диалог. Това, че някой не разчитат обществените нагласи, че не разчитат вотът на хората, е за тяхна сметка“, добави тя.

Според нея е логично гръбнакът на бъдещо управление да са ГЕРБ и „Демократична България“.

"Ние сме за евроатлантическия път на България. Позицията по отношение на еврозоната, позицията по отношение на фискалната политика и публичните финанси, позицията по отношение на диверсификация и ред други теми, които в никакъв случай не мога да кажа, че ние с „Демократична България“ идеологически имаме някакви противоречия. За сметка на това те предпочитат да водят разговор и не само, а да управляват със своя антипод“, обясни Атанасова.

Тя коментира и думите на Ивайло Мирчев от ДБ. 

„Спекулации са твърденията, че не са получили подкрепа в зала за съдебната реформа и че всъщност това е по-скоро фасада. ГЕРБ е единствената партия в мандата с премиер Борисов, която направи промяна в Конституцията в частта съдебна реформа. Христо Иванов беше министър в това правителство. Тогава управлявахме с „Реформаторския блок“ и правилата, по които беше избран главният прокурор, са правилата на Христо Иванов. Може би не беше лошо да попитате и как виждате бъдещата съдебна реформа, защото като че ли в обществото единствено и само „Демократична България“ си лепят етикет на ревера - ще правим съдебна реформа, но дали някой е чел техните предложения за съдебна реформа?“, каза Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Ммм
    Логично е да се скриеш ти и ГРОБ и ДБ и повече никой никога не ви види. Вие сте смърт за българите
  • 8
    4
    Sтанко
    Деска, вие сте у левия крачол на европт. Нали знаеш, че каквото кажат - друго нема да има. Иначе тука си играем на избори, колкото да има някой лев да се похарчи - другото е тшк. Гледайте да си маскирате далаверите, защото ако народа
  • 10
    3
    daskal
    Баси ужаса! герб и ДБ - заедно! Ще се издрайфам...
  • -2
    2
    Esey
    Защо американското посолство скри от обществото скандалния прост100$$$$$$$$$$$ к!р0?!
  • 21
    1
    Фк дулово
    А деса общата пак взе да дрънка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари