Десислава Атанасова: Имаме експерти, които можем да предложим за кабинет

1
Атанасова: Президентът първо ще проведе консултации с всички останали и тогава ще връчи мандата
Атанасова: Президентът първо ще проведе консултации с всички останали и тогава ще връчи мандата Снимка: БГНЕС

Атанасова: Президентът първо ще проведе консултации с всички останали и тогава ще връчи мандата

Имаме експерти, които можем да предложим за съставяне на кабинет. Това каза Десислава Атанасова след консултациите при президента, предаде репортер на Агенция Фокус

"Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси възможност за решаване на кризите пред България с отговорност у всички нас, то ние за пореден път ще демонстрираме не само самочувствие, но имаме и експерти, които можем да предложим за кабинет. Има още време, не ни каза президентът кога ще връчи мандата, той следва текстовете на Конституцията, ще проведе консултации с всички останали, така че предстои", допълни Десислава Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    ...
    дядо лека му пръст казваше: кради с мяра да ти хванат вяра. вашите са експерти в опустошителното крадене и никога не са чували подобна приказка.
  • 7
    2
    Lpoiu
    Вашите експерти ни тикнаха под дъното! Примирете се,извинете се, спрете се! С вашата наглост и ярост -до никъде! Хората ви ненавиждат!!!
  • 6
    1
    Русенец
    Невероятни експерти имате, видяхме ги толкова години.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари