Десислава Атанасова: Имам информация, че Бойко Рашков е проверяван от КПКОНПИ

8
По думите на дуловската депутатка танковете с втечнен газ са "митични"
По думите на дуловската депутатка танковете с втечнен газ са "митични" Снимка: БГНЕС

По думите на дуловската депутатка танковете с втечнен газ са "митични"

"Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ, аз имам информация, че това е така. Той претърпя най-големия си срам с ареста на Борисов, а дори не се извини. Рашков щеше да бъде бухалката на КПКОНПИ, както беше такава на изборите."

Това коментира за "Офанзива" председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея предложеното за антикорупционен закон е механичен сбор от правни норми, водещи до хаос. "Властта демонстрира липса на опит и арогантност. Първият български парламент с успешен вот на недоверие. Те бяха нагледен пример за това как не се управлява държава. Петков обогати забавните предавания с липсата си на езикова култура", заяви тя.

По думите ѝ танковете с втечнен газ са "митични" и тя не вярва в съществуването им. "Не виждаме по-ниска цена на газа и гарантирани доставки, а това ще изправи служебното правителство пред голям проблем. Вероятно ще има икономически и социален колапс", прогнозира Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Маринов
    Не лъжи ти си срам за РусеКато са митични танкерите как успяха единият да го разтоварват а останалите не можаха защото са некъдърници
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари