Десислава Атанасова: Има 50% шанс да има правителство с първия мандат

0
Тя добави, че не могат да имат доверие докрай на вторите заради ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов
Тя добави, че не могат да имат доверие докрай на вторите заради ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Снимка: bTV / стоп кадър

Тя добави, че не могат да имат доверие докрай на вторите заради ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

"Има 50% шанс да има правителство с първия мандат. Лидерски разговор трябва да роди обща платформа и тогава ако заедно споделим тази отговорност и участваме заедно в това да изтеглим държавата си от това блато.“ Това коментира по bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ за възможността да се състави правителство с първия мандат и в отговор на въпрос може ли това да се случи с подкрепа на ПП-ДБ.

Тя добави, че не могат да имат доверие докрай на вторите заради ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но искат нормален политически диалог.

Даже разговорът, за съжаление, не е за това как ще работим заедно в споделена отговорност и взаимен контрол. Естествено е, че между нас не може да има доверие - пак повтарям те арестуваха нашият лидер, опозиционния лидер в онзи момент. Как да имаме доверие, но ние в никакъв случай не казваме или лошо, или по-лошо. Нека да се успокоим да забравим егото си. Хората, които гласуват за нас и за всяка друга партия в българския парламент, са хора, които искат редовно правителство, искат сигурност, стабилност“, каза още Атанасова.

Тя обясни, че се надява октомври да дойде със стабилно правителство и всички да се подготвят спокойно за местните избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Един дол дренки
    Таз и нашият То да съ земат. И без това са Боклуци и двамата. Сексуални маниаци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари