Деси Цонева се жени

1
Журналистката разкрива, че не спира да сънува баща си
Журналистката разкрива, че не спира да сънува баща си

Деси Цонева е дъщеря на емблематичния телевизионер Димитър Цонев, който почина през миналата година.

Именно татко й я вкарва в журналистиката. Деси е работила в куп родни телевизии, като най-често се е изявявала като водеща. Малко след смъртта на татко й Цонева влезе в къщата на „ВИП брадър“ и разбуни духовете, че не скърби за покойния си баща. Деси запази мълчание, но за пръв път тя проговори за това как се чувства без татко си, пише България Днес.

- Деси, с какво се занимавате в момента?

- Работя по собствен тв проект. Водила съм разговори с няколко големи телевизии у нас за усъвършенстването му. Вече гледам по-напред в нещата. Освен да бъде водеща, искам да се занимавам и с продуцентство. Общо взето, към това е насочено бъдещето ми. Този проект го бях измислила още преди да вляза в къщата на „ВИП брадър“. След като я напуснах, веднага започнах да го подготвям.

- Как гледате на участието си в шоуто?

- В интерес на истината вече мина много време оттогава. Вече съм забравила част от нещата, които са се случили в къщата. Поведението ми вътре бе достойно! Показах се такава, каквато съм.

- С кого бяхте най-близка?

- С Роро, Надето и Глория. С тях останах и близка и след шоуто. Завързахме приятелство, което може би ще продължи дълго. С Роро и Надето се чуваме редовно. С Глория си пишем, защото е в чужбина. Близка съм и с Боби Комсийски.

- Из медиите постоянно се тиражира информация, че ту сте с приятеля ви Георги Джамов, ту не сте. Каква е истината?

- Заедно сме. Сгодени сме! Нямаме само дата за сватба, но ще се оженим. В крайна сметка не бързаме. Нещата между мен и Георги са много сериозни. Ние нито се караме, нито имаме намерение да го правим.

- Обсъждали ли сте дата за сватбата?

- Не, не. Нека мине поне една година от смъртта на татко и тогава ще водя този разговор. Преди това да са изминали 12 месеца от кончината на баща ми не смятам да правя нищо. Нека мине една година и всичко ще си стане.

- Споменахте покойния си баща. Сещате ли се често за Димитър Цонев?

- Постоянно! Особено сега зимата, когато ходим на ски. Татко много обичаше да е на пистата. Времето си минава, но нищо не се случва. Не може да излекува болката ми. Става ми все по-тежко, че го няма. В къщата на „ВИП брадър“ го сънувах всяка вечер. Откакто съм излязла, съм го сънувала само веднъж. Това беше преди три-четири дни. Говорихме си, но не помня какво ми каза.

- Децата ви как се справят със ските?

- Моят син от доста години е по пистите. Миналата година Янчо караше с татко. Баща ми го научи на много неща на пистата. Дъщерята на моя годеник Жоро също се справя добре.

- На какво най-много ви е научил Димитър Цонев?

- Най-вече ми е помагал в професионален план. Всичко, което съм научила в моята професия, е благодарение на татко. Дължа го на него! Баща ми ме е научил да бъда истински човек. Да съм позитивна и усмихната. И най-вече да се дължа професионално във всяко едно начинание.

- За какво мечтаете?

- Искам да реализирам телевизионния си проект. По-нататък си мечтая за една дълга тропическа почивка и малко спокойствие.

- Как изкарахте празниците?

- Тъжно, много тъжно. Това беше първата Коледа без татко. Беше ми много трудно. Дори не празнувах рождения си ден. Беше ми много тежко. Около мен няма забавления след кончината на баща ми.

- Как ще успеете да забравите да мислите за баща ви?

- Няма как. През уикендите ходим в планината. Взимаме децата и отиваме на ски. Но и там пак се сещам за татко.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари