Десетки русенци отбелязаха Деня на ходенето

0
Събитието се проведе в Парка на младежта
Събитието се проведе в Парка на младежта Снимка: Община Русе / Facebook

Събитието се проведе в Парка на младежта

Множество русенци се включиха в инициативата Световен ден на ходенето 2023, която се проведе в Парка на младежта, съобщават от Общината. Събитието се организира от Община Русе, Спортен клуб „Компас - крос“, Русенския университет "Ангел Кънчев", Федерация „Спорт за всички“ и е с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.

Участниците преминаха през предварително определено трасе с ходене, бягане или каране на колело. В края на проявата бяха изтеглени награди чрез томбола.

Русенецът Теодор Цветков, известен със своите благотворителни каузи, също се включи, а експертът в областта на спорта от Община Русе Деян Димитров даде старт на спортното събитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Alèx
    Град с умиращи функций и роднини и бездарници до небето! Град, пълен с ПРОСТАЦИ от всякакъв ранг!
  • 5
    2
    Ашколсун
    Пенчо що не ходил?
  • 2
    1
    qnko ura
    hoih do lidal
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари