Депутатите удължиха ваканцията си

0
Народните представители ще почиват преди местния вот
Народните представители ще почиват преди местния вот Снимка: БГНЕС

Народните представители ще почиват преди местния вот

Депутатите приеха предложението на ГЕРБ - СДС, ПП-ДБ и ДПС да удължат своята почивка преди местния вот.

От 2-ри до 4-ти октомври депутатите няма да работят, на 5-ти и 6-ти октомври ще работят, за да наваксат с приемането на важните законопроекти, след което ще бъдат в почивка до 8-ми ноември.

Против се обявиха от ИТН, БСП и Възраждане, предаде БГНЕС.

Първо решихте да почиваме от 6-ти октомври до 6-ти ноември, за което да работим плътно пет дни в седмицата до 6-ти октомври. Сега с това ново предложение ще се почива повече и ще се работи по-малко. Това за работливостта ви”, това заяви Тошко Йорданов от ИТН.

Народните представители от БСП коментираха, че не разбират защо трябваше да работи НС в понеделниците и вторниците извънредно всяка седмица при положение, че другата седмица ще се почива пак. “Вие сте вредни и опасни за страната”, подчерта Борислав Гуцанов от БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Свободен
    Сега разбрах, че освен тъпи са и мързеливи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари