Депутати "прегледаха" строителството в Община Сливо поле

0

Депутати "прегледаха" строителството в Община Сливо поле.

Целта на мероприятието бе да установят къде са отишли отпуснатите по програма 300 000 лева.

Евродепутатът Андрей Новаков и Пламен Нунев направиха днес преглед на строителството или обновяването на няколко обекта на територията на Община Сливо поле.

Кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов и заместникът му Михаил Чиликов обясниха накратко на какъв етап е съответният проект и какви са приоритетите в тяхната работа и в други населени места.

Особено внимание бе обърнато на ремонта на поликлиниката в град Сливо поле във връзка с качеството, сроковете и доуточняване на строително-монтажните работи. Близо 300 000 лева отдели в инвестиционната си програма през тази година общината, за да направи мястото по – добро за пациентите от региона.

Направен бе преглед и на реконструкцията на улица „Ангел войвода“ в град Сливо поле. Тя е с площ 2375 кв.м. и там се влагат към 160 000 лева.

Кметът Валентин Атанасов отбеляза усилията за подобряване достъпа до гробищните паркове, почистването и поддържането им. Той показа подобрен достъп по път до гробищен парк край село Голямо Враново.

Създадена е организация всички места да бъдат приведени в добро състояние. Заделен е ресурс за поддръжка, заграждане и подобряване на условията за достъп до гробищните паркове, каза кметът. Предстои разширяването на гробищните паркове в няколко населени места.

До края на годината всички гробищни паркове в общината ще бъдат оградени, с подходящи пътища, които водят към тях и с подобрени условия за хората които ходят там да почетат своите близки, подчерта пред гостите г-н Атанасов, предаде Русе инфо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари