Депутат: Николай Денков взема решенията, той внася разум в емоциите

2
Делян Пеевски има минало, което няма как да бъде пренебрегнато, каза депутатът от ПП-ДБ
Делян Пеевски има минало, което няма как да бъде пренебрегнато, каза депутатът от ПП-ДБ Видео: NOVA

Делян Пеевски има минало, което няма как да бъде пренебрегнато, каза депутатът Васил Пандов

На този момент не е обсъждана смяната на нито един министър при ротацията, която предстои”. Това заяви в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS депутатът от ПП-ДБ Васил Пандов. По думите му няма промяна в разговорите за управлението и в тях участват представители на партиите, които са част от ротационното председателство на НС и МС – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. На този етап ДПС няма да участва в този механизъм, заяви Пандов.

Според него механизмът ще позволи НС да не изпада в законодателен ступор заради избора на персонални органи, но не може да бъде определян като коалиционно споразумение.

Разговори ще бъдат водени за всяка една личност, от наша гледна точка никой не е искал ДПС да има квота в избора на регулатори. Няма такова нещо от тяхна страна", заяви Пандов.

По думите му лицата, които ще се предлагат, трябва да имат високи нравствени и морални качества. „Не става дума за квоти, за разпределение, става дума за предложение на лица, които отговарят на тези критерии”, коментира депутатът от ПП-ДБ. Той допълни, че тези кандидатури могат да бъдат предлагани и с участието на неправителствени организации.

Моята оценка за г-н Пеевски е, че той има минало, което няма как да бъде пренебрегнато, но в момента той участва в тези процеси и това е общото мнение на всички”, заяви Пандов.

Депутатът от ПП-ДБ каза още, че решенията в МС се взимат от премиера Денков, а много често той има различно мнение от политическите лидери. „Той много пъти внася разум в емоциите, които избуяват в НС”, заяви Пандов. Той допълни, че не подлага на съмнение качествата на министъра на здравеопазването Христо Хинков, а проблемите по-скоро идват от недобрата му комуникация с партиите в НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари