Depeche Mode пуснаха клип, сниман край язовир "Студена"

0
В голяма част от сцените в клипа участват български актьори
В голяма част от сцените в клипа участват български актьори Снимка: Facebook

В голяма част от сцените в клипа участват български актьори

Легендарната британска група Depeche Mode публикува клип, който е сниман в България и в който участват български актьори. Видеото е към песента Wagging Tongue, която е част от новия албум на бандата Memento Mori.

Клипът е сниман край яз. "Студена" и в голяма част от сцените участват български актьори. Едно от открояващите се лица е това на Татяна Йолинска, която завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" в класа на проф. Ивайло Христов през 2021 г.

Тя разказа, че нейното участие във видеото се е случило съвсем случайно, предаде „Дневник“. Снимачният екип я е харесал и се е свързал с нея чрез кастинг агенция. Снимали са край язовира, докато все още е било много студено и е валяло дъжд. Членовете на групата не са били в България по това време, но Татяна Йолинска коментира, че всички от екипа са се държали чудесно.

Memento Mori е 15-ият студиен албум на Depeche Mode, който излезе през март тази година. В момента бандата е на световно турне, което ще приключи през декември в Лос Анджелис (САЩ).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари