Денят на християнското семейство празнуваха в Русе

8

Пенсионерските клубове „Дружба“ и „Калина“ посрещнаха заедно празника

В навечерието на Деня на християнското семейство, който традиционно се отбелязва на 21 ноември, пенсионерските клубове „Дружба“ и „Калина“ се събраха, за да празнуват заедно. Те бяха уважени от заместник – кмета Магдалина Илиева и председателя на Общинския съвет Иво Пазарджиев, съобщиха от общината.

Днес Вашите дом и семейство са не само тези, които сте създали с любимите си хора, но и клубовете, които посещавате. Ето защо Ви пожелавам да продължавате да бъдете и да се развивате заедно. Запазете своите неповторими енергия и бодрост - само по този начин можем да надмогнем трудностите в ежедневието.“

С тези думи се обърна към повече от стоте пенсионери заместник-кметът. Тя също така изрази своята благодарност към тях за това, че всяка година правят Община Русе част от техния празник.

Множество песни и танци съпътстваха веселия празник, а за най-добрите кулинари бе организирана изложбата „Тиквени изкушения“. Домашно приготвените вкусотии бяха оценявани от тричленно професионално жури с председател Румяна Стоянова – заместник – директор на ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе, като за най-умелите имаше специални награди.

Специално за празника на двата клуба бяха дошли техните приятели от пенсионерските клубове в село Красен, Русенско, и от град Елена. Те поздравиха присъстващите с музикални изпълнения

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари