Деница Сачева: Не сме изчерпали възможностите на първия мандат

1
Според депутата от ГЕРБ обаче партиите се готвят за нови избори
Според депутата от ГЕРБ обаче партиите се готвят за нови избори Видео: NOVA

Според депутата от ГЕРБ обаче партиите се готвят за нови избори

„Не сме изчерпали възможностите на първия мандат”. Това каза в „Събуди се” по NOVA депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС и бивш социален министър Деница Сачева.

Според нея обаче говоренето от страна на партиите за бюджета на държавата показва, че всички те се готвят за нови избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    потрес!
    Банкянската слугиня ГЕРБачева, пардон - Сачева, наглата и до цинизъм безочлива"жрица" от политическото "Околовръстно", се изцепила, че престъпната, корумпирана и просташка пасмина на СИКаджийския й главатар не "била изчерпила възможностите си"! И понеже за 12 години отлично видяхме, а и изпитахме на гърба си, "възможностите" на герберастките престъпници, според ГЕРБачева, пардон - Сачева, Тиквата от Банкя не е изчерпал възможностите си да граби още милиарди, да трупа още златни кюлчета и пачки милиони евро в чекмеджета, "правилните" му фирми "да строят" магистрали с боклуци и тук-там малко асфалт, за да му пълнят бездънните джобове, да строи още къщи в Барселона за любовниците и незаконните си деца, та банкянската слугиня ГЕРБачева вижда още възможности в тази посока! Не наглост, чудовищна наглост!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари