Ден на отворените врати в първия клуб за настолни игри в Русе

0
Програмата за празника включва сесии за обясняване на игри, турнир и време за свободна игра
Програмата за празника включва сесии за обясняване на игри, турнир и време за свободна игра

На 27.10.2018 г. между 14,00 и 22,00 ч. Boardgames Ruse ще отбележи 6 месеца от откриването си с ден на отворените врати. Програмата за празника включва сесии за обясняване на игри, турнир и време за свободна игра.

Акцент в програмата е представянето на двете авторски игри „Аз съм животинче, което…“ и „Залгебра“ на русенското издателствоEfficiency. Посетителите ще могат не само да тестват игрите и да поговорят със създателите им, но и да ги закупят на място в клуба.

Освен време за свободна игра на над 150 настолни игри, клубът ще представи специално три игри – Jamaica, Splendor и Avalon. За всяка от тях има определен час за начало и човек, който да обяснява правилата на играта и да помага на желаещите да я опитат.

Между 15,00 и 17,00 часа пък ще се проведе турнир по играта „Кингдомино“, която е направена въз основа на класическото домино, но дава възможност на играчите да създадат свое кралство от различни плочки с терени – поля, ниви, морета, гори и т.н. Победителите в турнира ще бъдат поощрени с награди.

Повече за събитието четете ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари