Ден на отворените врати в ОУ „Ангел Кънчев“

0

Днес, 05.04.2017 г., в ОУ „Ангел Кънчев“ се провежда Ден на отворените врати.

Сред официалните гости на събитието бяха заместник областният управител на област Русе Росен Миланов, Сашо Щерев, началник отдел „Образование“ в Община Русе, Цветослав Димитров, началник отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“ в РУО, партньори, преподаватели, студенти от Холандия и много родители.

Денят на отворените врати откри директорът на училището Енчо Енчев, който отправи благодарност  към присъстващите за подкрепата и съпричастността и ги запозна с предвидената богата програма.

Приветствие отправи и заместник областният управител, който изрази искреното си задоволство за организацията и разнообразието от дейности и проекти, по които работят учениците и учителите в ОУ „Ангел Кънчев“. Г-н Миланов връчи поздравителен адрес на г-н Енчев от името на доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, в който се казва:

„За мен е истинско удоволствие да Ви поздравя по повод  провеждането на Ден на отворените врати  в ОУ „Ангел Кънчев“. Чрез Вас отправям своите благопожелания и към преподавателите, родителите и учениците.

Като съжалявам, че не мога да присъствам лично, използвам настоящото събитие да изразя искреното си задоволство за интересния и креативен начин, по който запознавате по-пълноценно с атмосферата в училището, възможностите за обучение, както и с отношението към децата.

Приемете най-сърдечните ми пожелания за успех на инициативата! Нека тя донесе удовлетворение на всички участници днес!“.

Малките възпитаниците на училището изнесоха пъстра музикална програма, а интерес сред всички предизвикаха и членовете на Дружество „Традиция“, облечени в автентични опълченски униформи.

След това всички ученици и техните преподаватели се отправиха към класните стаи, за да се потопят в интересни образователни занимания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари