Делян Пеевски се срещна с турския министър на външните работи

0
Основна тема на среща бе увеличаване на общия стокообмен между двете държави
Основна тема на среща бе увеличаване на общия стокообмен между двете държави Снимка: Народно събрание на РБ

Основна тема на среща бе увеличаване на общия стокообмен между двете държави

Председателят на Групата за приятелство с Република Турция в Народното събрание Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, се срещна с министъра на външните работи на Турция Хакан Фидан в парламента.

На срещата бяха обсъдени взаимоотношенията на добросъседство и сътрудничество между двете страни и икономическите, социалните и културни връзки между народите на България и Турция, съобщават от Народното събрание.

Председателят на ПГ на ДПС изрази своята готовност за насърчаване на сътрудничеството между двете страни и взаимна подкрепа. "България твърдо застава и подкрепя пътя на Турция към ЕС и подобряването на партньорството в НАТО", каза Делян Пеевски.

Основна тема на среща бе увеличаване на общия стокообмен между двете държави, като целта е да достигне над 10 милиарда долара годишно.

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски подчерта, че ДПС е най-толерантната партия в България и потвърди, че ще продължи да работи за подобряване на добросъседските отношения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Домуз
    Ама само турско кайве ли са пили или са му врътнали и един сюнет на дърти години?
  • 7
    2
    Darqava
    Кой позволява на това лаещо куче,да представя страната ни? Има ли кой в държавата, да му потърси сметка за арогангното му и безпардонно държание? Това минава всякакви граници и предизвиква погнуса от безпомощното състояние на институциите в държавата ни! Има ли човек с топки,който , да му скръцне със зъби,ако трябва да го захапе по яко и цялата тази бруталщина ,да спре!!! Голяма гнус- и физически и ментално!!!
  • 11
    1
    Иван
    Няма ли кой да отстреля тази свиня или всики като го видят колко е грозен и бягат с двеста.ще почакам още
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари