Делян Пеевски се появи на протеста срещу правителството

0

Той е заедно с лидера на ДПС

Депутатът от ДПС Делян Пеевски се появи на протеста срещу правителството заедно с лидера на партията Мустафа Карадайъ, предава bTV. Двамата се ръкуваха с протестиращите.

Демонстрацията се провежда в района на служебния вход на Народното събрание и пространството около храм-паметника “Александър Невски”.

По-рано автобуси и микробуси затрудниха движението по булеварда. Те пристигнаха от различни краища на страната – Кърджали, Разград, Бургас, Варна.

Припомняме, че днес народните представители гласуват вота на недоверие към кабинета “Петков”.

От всички 12 заседания на Народното събрание през май, Пеевски не е бил на 10 без да посочи причина за това.

По време на 44-ото Народно събрание той постави рекорд по отсъствия – от този период пленарните заседания бяха 485. Като всичките четири години той има 479 извинени отсъствия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Гост
    Глиган Пеевски с Карадъито ме ужас ,алчна подлога на Доган ибрикчия и тоя малоумен резак където обеснавя че родината му е Турция ами да вземат да идат там най добре,само че Ердоган за тях пита :)))
  • 9
    1
    Калоян
    Отишъл е да види дали всички протестиращи са си получили финансовата подкрепа която е осигурил.... за да са там
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари