Делян Пеевски: Ромите са част от историята, настоящето и бъдещето ни

1
Председателят на ДПС поздрави представителите на ромската общност по случай празника им
Председателят на ДПС поздрави представителите на ромската общност по случай празника им Снимка: Facebook

Председателят на ДПС поздрави представителите на ромската общност по случай празника им

Делян Пеевски, председател на ДПС, поздрави ромите по повод празника им.

"Честит Международен ден на ромите! С образование, здравеопазване и сигурност, запазвайки традиции и обичаи, заедно да градим по-добро бъдеще за децата ни

По повод Международния ден на ромите - 8 април, поздравявам всички представители на ромската общност.

На днешния ден честваме културно и езиково многообразие на ромите, които са неизменна част от националната ни история, настояще и бъдеще.

Мисията на ДПС е да отстоява правата и свободите и да работи за хората, без значение от тяхната етническа принадлежност, религия и социално положение.

Заедно трябва да изградим култура на подкрепа и приобщаване и да отдадем почит на приноса на ромите към нашата национална идентичност. Съхранявайте своите традиции и обичаи, заедно можем да постигнем общество на толерантност и взаимно уважение.

Затова нека с увереност и постоянство в постигането на целите на политиката на интеграция - повече образование, повече здравеопазване, повече сигурност, да работим за по-доброто бъдеще на нашите деца.

Уверявам ви, че ДПС няма да отстъпи от тази своя отговорност.

Пожелавам на всички роми в България здраве, благоденствие и късмет", заяви Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    21
    до 20
    Остави го младежа. Идеално ме разкри. Видя, че съм от Русе и съм на Виваком. Толкова с разкритията. Много добре говори за админ или някой, на когото по някакъв начин са му дали достъп до сървъра на сайта.
  • 1
    20
    ой будителчето ми то!
    Отваряй, отваряй, пък докато се напъваш да ги отваряш, аз ще си сипя един джак, ей тъй, за отскок! Та кво викаш за IP-тата, ще ги мориш,а?!? Сядам и гледам!
  • -1
    19
    до 18
    охооо, най-върлата копейка прописа :D Ти си навсякъде бе майна! Tо специално от твоя адрес всичките коментари са идентични. Няма нужда да се напъвам даже да видя от кой адрес е писано :D И ти май не вдяваш. Вие копейките само заплахи виждате във всичко. Никой не плаша и не заплашвам. Само от време на време отварям очите на заблудените читатели на тоя пропаднал сайт. Явно болката е много голяма щом квичиш на умряло :D
  • 0
    18
    голям смях
    Тука чак и знайко сме си завъдили! Абе господин знайко, ти да не си администратор на сървъра на Дунав мост?!? Че дори и да си, кво ще ми видиш?!? Динамичното IP на нетуърксовата мрежа, зад което стоят амнайсе ползвателя! Но да продължим, като го видиш кво, плашиш ли гаргите, що ли?!?
  • -1
    17
    до 16
    Май не вдяваш за кво иде реч. На мен каквото ми трябва го знам :) А именно, че едни и същи 3ма дебила се опитват да заблуждават, че са 30 човека :) Напънете се вие дебилите, че номера не минава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари