Делян Пеевски: Правителството да върне всички желаещи българи от Израел

0
Настоявам да бъдат предприети необходимите действия за изпращането на трети полет
Настоявам да бъдат предприети необходимите действия за изпращането на трети полет Снимка: Пресцентър на ДПС

Настоявам да бъдат предприети необходимите действия за изпращането на трети полет

"Силно загрижени сме от информацията за още бедстващи българи в зоната на военните действия. Призовавам и настоявам да бъдат предприети необходимите действия за изпращането на трети полет от българската държава, който да прибере невредими българските граждани, блокирани в Израел. Това са българският футболен национал Йоан Стоянов, групата от 65 български гражданина, за която г-жа Параскева Пейчовска, сигнализира през медиите, както и всеки, който желае да се прибере в България." Това каза депутатът от ДПС Делян Пеевски, цитиран от партийния пресцентър.

По думите му правителството е свършило перфектна работа на правителството за успешно прибиране на наши сънародници от Израел.

"Настоявам българското посолство в Тел Авив и консулската служба към посолството за активна комуникация с нашите сънародници, с една единствена цел – успешното им завръщане в България", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ...
    а ти да върнеш всички откраднати пари свиня магнитска.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари