Делян Пеевски поиска България да забрани влизането на автомобили с руска регистрация

1
Депутатът от ДПС настоява да се приложат санкциите на ЕС към Русия за преминаването на сухопътните граници
Депутатът от ДПС настоява да се приложат санкциите на ЕС към Русия за преминаването на сухопътните граници Снимка: Пресцентър ДПС

Депутатът от ДПС настоява да се приложат санкциите на ЕС към Русия за преминаването на сухопътните граници

За незабавно въвеждане на забраната за влизането през границата на България на автомобили с руска регистрация настоя народният представител от ДПС Делян Пеевски.

Министрите на вътрешните работи и финансите да разпоредят на гранична полиция и митниците да приложат изпратената преди повече от две седмици от Европейската комисия забрана, която е част от санкциите срещу Русия заради войната в Украйна. Забраната обхваща леки автомобили и други превозни средства за превоз на до 10 души, като няма значение дали превозното средство се използва за частни или търговски цели, стига да попадат в обхвата на митническите кодове.

Делян Пеевски обръща внимание на министрите, че изпълнението на всички решения на ЕК във връзка със сигурността на границите на България като европейска държава е от ключово значение за присъединяването на страната към Шенгенското пространство. В следствие на санкциите, цялата сухопътна граница на Русия към страни от Шенген е затворена.

От бързите и адекватни действия на правителството по отношение на изпълнението на изискванията за присъединяването на България към Шенген зависи до края на годината това да е факт, напомня Делян Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    фена на Путин
    Кой ще поиска пълната изолация на този арогантен глиган санкциониран по Магнитски.
  • 1
    13
    😭😭😭😭
    Този не се спира, така е наел като че ли му е последно изказване .Не пропуска нито ден без изява
  • -3
    12
    русенец
    Правилно, категорична забрана и за колите им и за тях самите. Не да ми заобикалят от къде ли не и да идват отново тук. Да се възстанови собствеността на тяхната база в Камчия и да стане българска. Да се направи каталог на всички имоти, закупени от руснаци и да се пристъпи към продажба на всичките апартаменти, вили и всякакви други имоти, като стоността от продажбата да се депозира в банки, където собствеиците да могат да си изтеглят парите /стига да има такива банки, които да продължават да правят преводи към Блатная/.
  • 5
    11
    ************************************************************************
    Оооо, Ебанка, гейтак насран? Ти не си ли на село, да ореш с танка?
  • -5
    10
    Ванка с танка
    Хахаха,щели да влезнат с танкове ако има забрана.Олигофрен ти на кой свят си,нали има забрана в Полша, балтийските страни, Гърция и там ли ще влезнат с танкове.Да еба и идиотите ви,едно сте чели в учебниците и за вас друга истина няма,те ватниците ги бият една държава която според вас я няма ...хахахаха руски оодлоги руски дебили така ще ви разкоствт един път завинаги ,че да си знаете Сибир и нищо друго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари