Делян Пеевски по повод година от голямото земетресение в Турция и Сирия: Само заедно можем да преодоляваме бедите

1
Помним вашата болка, заявява председател на ПГ на ДПС
Помним вашата болка, заявява председател на ПГ на ДПС Снимка: ДПС / Facebook

Помним вашата болка, заявява председател на ПГ на ДПС

"Една година след опустошителното земетресение не сме забравили болката от загубата на десетки хиляди животи. След тези тежки времена за турския народ, Движението за права и свободи изразява своята съпричастност и увереност, че заедно можем да посрещаме предизвикателствата и бедите, помагайки си. Благодарение на мобилизацията на структурите, ДПС взе активно участие в дарителската кампания за набиране на средства и помощи от първа необходимост за пострадалите хора", заявява Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, по повод една година от опустошителното земетресение в Турция и Сирия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Иво
    Защо ни занимавате с тези свине,те трябва да са в затвора,а не да им гледаме,тьпите гадни мутри??
  • 6
    2
    До Дилян Пеевски
    Ами по повод наводненията в Карловско ,Каравелово,Мизия,Бисер,Аспарухово,взрива и пожара в Хитрино и ред други,чет нямат.Кога,кога другарю Пеевски? Слово прощално,заупокойно,хвалебствено и прочувствено поне?
  • 10
    1
    Абе, свиня...
    А ти колко живота съсипа бе, свиня? Поминъка с тютюна точно на твоите хора унищожи. А те клетите, не могат да се осъзнаят, че ти си една блатска свиня, свиня за отстрел. Противен и нагъл шопар!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари