Делян Пеевски: Имаме информация за странни операции в митниците

0
Ако дерогацията не падне, ще смятаме, че Путин е взел властта в България, заяви Пеевски
Ако дерогацията не падне, ще смятаме, че Путин е взел властта в България, заяви Пеевски Снимка: ДПС

Ако дерогацията не падне, ще смятаме, че Путин е взел властта в България, заяви Пеевски

Ако не бъде прието решението за отпадане на дерогацията за “Лукойл,”, ще смятаме, че Путин е взел властта в България. Това заяви в Парламента Делян Пеевски.

Председателят на ПГ на ДПС ще участва утре в заседанието на Съвета по сигурността към Министерски съвет във връзка с отпадането на дерогацията за “Лукойл”.

Имаме основателни съмнения за това, което се случва в митниците, имаме информация за странни операции, отбеляза Делян Пеевски.

Той обяви, че ще постави пред Съвета официално своите въпроси по темата.

Аз съм положително настроен, че ще има разум в колегите и ще спрем да финансираме руската държава и „Вагнер” с пари от „Лукойл”. Виждате – милиарди изтичат към Русия, каза още той.

Попитан дали някой се облагодетелства от дерогацията, Пеевски отговори: „Със сигурност – режимът на Путин!”.

Току-що имахме среща с финансовия министър Асен Василев, заедно с председателя на бюджетната комисия Йордан Цонев и започнахме разговорите за бюджета. Искам да подходим концептуално, в момента нямаме искания, съобщи председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Той обясни, че разговорите ще бъдат професионални, с експертите на ДПС.

Вотът на недоверие е абсолютно безпредметен и няма да бъде успешен, категоричен бе Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари