Делян Пеевски: Доверието към кабинета не е безгранично

0
Ако обещанията към протестиращите не се изпълнят, ние ще застанем до тях, допълни депутатът от ДПС
Ако обещанията към протестиращите не се изпълнят, ние ще застанем до тях, допълни депутатът от ДПС Снимка: ДПС

Ако обещанията към протестиращите не се изпълнят, ние ще застанем до тях, допълни депутатът от ДПС

Ако енергийният министър се е подписал вчера под нещо, което смята за неизпълнимо, веднага ще му искаме оставката Ние сме дали доверието си на кабинета, но то не е безгранично. Това заяви народният представител от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. Повод бе изказването на министър Румен Радев, че седемте точки от подписаното вчера споразумение между премиера, министри, депутати и синдикати са "трудно изпълними".

Ако нещо не се изпълни от обещанията към хората, ние ще бъдем с тези хора тук, отпред, предупреди Пеевски, цитиран от пресцентъра на партията.

Той подчерта, че на министърът на енергетиката е присъствал и участвал в преговорите за споразумението. Енергийният министър трябва да си мери приказките. Ако е имало нещо да каже, е трябвало да го каже, заяви още Делян Пеевски.

Разбрах, че г-н Борисов е казал да идва веднага. Нека да дойде веднага и да обясни какво има предвид с изказванията си, посочи още Пеевски.

Напрежението на практика е стихнало, протестират само още някои работници от мините - обсъждат нещата. Надявам се да няма политически момент, защото видяхме, че някои партии се набъркват в протестите, коментира Делян Пеевски.

Хората е хубаво да прочетат внимателно какво сме се споразумели с тях и ще видят, че е в техен плюс. Когато го осмислят, надявам се всичко ще бъде наред, подчерта Пеевски.

На въпрос за приноса му в довеждането на преговорите до успех, депутатът от ДПС заяви: "Направих каквото мога за хората. Това е най-важното - хората да са доволни и да решим проблемите. Кой го е свършил не е толкова важно".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Bastun
    Натам отиват нещата Света вода ненапита стана
  • 6
    1
    daskal
    Пеевски се гласи за премиер. Няма майтап!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари