Дъжд в Южна България, температурите се повишават

0
До вечерта валежите навсякъде ще спрат
До вечерта валежите навсякъде ще спрат

До вечерта валежите навсякъде ще спрат

Днес облачността ще е предимно значителна. На места в Южна България ще има валежи, главно от дъжд, в планинските райони - от дъжд и сняг, но до вечерта навсякъде ще спрат, предаде БГНЕС.

Минималните температури ще са между 0° и 5°, малко по-високи по Черноморието, в София - около 0°. Ще духа слаб, в Дунавската равнина - умерен запад-северозападен вятър и с него ще нахлува студен въздух. Преобладаващите максимални температури ще са между 5° и 10°, на места в южните райони до 12°-13°, в София - около 5°.

Над планините облачността ще е значителна със слаби валежи от сняг, под около 1800 метра - от дъжд и сняг. Ще духа умерен и силен вятър със западна компонента.

По Черноморието облачността ще е променлива, над южното крайбрежие по-често значителна и на места там ще има слаби валежи от дъжд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари