"Дъжд от червеи" валя от небето над Пекин

5
На кадрите е възможно да се видят "животните", покриващи улици и превозни средства
На кадрите е възможно да се видят "животните", покриващи улици и превозни средства Снимка: Twitter

На кадрите е възможно да се видят "животните", покриващи улици и превозни средства

В невероятен клип „The Rio Times“ сподели кадри от улиците на Пекин, на който зрителите могат да видят слузести същества, покриващи коли и тротоари.

Според видеоклипове, публикувани в социалните мрежи, "дъжд от червеи" е наводнил Пекин тази седмица. На кадрите е възможно да се видят "животните", покриващи улици и превозни средства.

Научното списание „Mother Nature Network“ излезе с възможен отговор, че леките създания може да са били отнесени от някой силен вятър, който от своя страна да е създал ураганен вихър, след като вятърът е намалял - нещо, което според тях не е толкова необичайно, колкото си мислите, предаде NOVA.

Други пък са сигурни, че дъждът от червеи в странни райони е просто шега, извършена от някой, който има прекалено много време за губене. Но вероятно най-добрият отговор, който може да опровергае дъжда от червеи, е, че това изобщо не са слузести същества, а са цветчета от топола. По време на цъфтежа си дървото образува ослепително множество от цветове, които ужасно много приличат на червеи - особено когато се намокрят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари