Даяна Ханджиева стана майка

7

Актрисата роди момченце

Актрисата от сериала "Скъпи наследници" Даяна Ханджиева, която стана позната и от участието си в риалити формата "Фермата", обяви, че с половинката си баскетболиста Кристиян Ставрев вече са трима.

"След едно раждане, започнало като по филмите с:

"Изтекоха ми водите, бързо към болницата!" и завършило с проплакването на едно малко чудо, мога вече гордо да се нарека Мама Дая.

Избрал да се появи на датата на майка си, в месеца на баща си, посрещаме с много щастие и любов малкия Антони.

Изключително много благодарим на д-р Тияна Николова и акушерка Мая Петрова, и на целия екип за грижите, отношението и професионализма.

Благодаря и на моя мъж, че беше плътно до мен през цялото време и не припадна!", написа емоционално Ханджиева в Инстаграм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари