Дъщеря уби майка си в Бургас

0

77-годишна жена е убита в бургаския комплекс „Братя Миладинови”, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

Тази сутрин около 08:48 ч. в ОДМВР – Бургас е получено съобщение за тяло на възрастна жена с физически травми, открито в апартамент в бл. 27 в к-с „Братя Миладинови”.

Установено е, че трупът е на 77 годишна трудноподвижна бургазлийка, обитаваща жилището със съпруга и 52 годишната си дъщеря.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас, които извършили щателен оглед. Тялото на възрастната жена е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина” при УМБАЛ – Бургас.

По първоначални данни жената е убита от 52-годишната си дъщеря. Когато полицейските служители дошли, тя била в неадекватно психично състояние, поради което е настанена за лечение в Центъра за психично здраве.

Съседи разказват, че жената била на инвалидна количка, живеела с възрастен мъж и дъщеря си Адриана, предаде БургасИНФО.

Адриана била психически нестабилна. Според жители на блока тя е имала страх да излиза от дома си. Те казаха, че скоро била сменила лекарствата, които приема.

Тази сутрин, около 8 часа, тя хвърляла през терасата от задната страна на блока дрехи. Отпред пред прозореца също има изхвърлени вещи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари