Държавното лично и отборно първенство по плуване започна и спря

0
Неприятен, но и комичен инцидент отложи финалите на държавния шампионат по плуване
Неприятен, но и комичен инцидент отложи финалите на държавния шампионат по плуване

Неприятен, но и комичен инцидент отложи финалите на държавния шампионат по плуване

След сутрешните първи серии в 9 от дисциплините, финалите, предвидени за тази вечер, не бяха проведени по програма заради инцидент, който е неприятен, но по-скоро комичен, отколкото фатален. Непремерено хлориране на водата в басейна "Диана" направи въздуха в залата неприятен и труден за дишане, съобщава БНР.

Първоначално на плувците беше казано, че е възможно стартовете все пак да започнат с един час закъснение, но впоследствие надделя решението да не се рискува здравето на състезателите. След бърза спявка в кулоарите, в която участваха генералният секретар на федерацията ни по плувни спортове Димитър Бобев, съдиите и лекарят на централата Любомир Петров, беше решено финалите от тази вечер да бъдат пренасрочени за дните от утре до неделя. Те ще бъдат разпръснати, за да не се претрупва програмата, както и за да не се налага да бъде включван и понеделникът, тъй като това увеличава разходите на организаторите и на участниците.

Да се надяваме, че това ще е обеца на ухото на организаторите, и че няма да се случва на международните състезания, които понякога се провеждат в столичния комплекс Диана.

Очаква се тази вечер да бъде публикувана и новата осъвременена програма на държавното ни лично и отборно първенство по плуване, което трябва да бъде възобновено от утре до неделя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари