Държавната агенция по метрологичен и технически надзор в Русе с нов офис

1

Нов офис в сърцето на Русе бе открит за нуждите на регионалния офис на Държаната агенция за метрологичен и технически надзор.

"Благодаря за търпението на служителите ни, които години наред вършеха работата си в нечовешки условия. Радвам се, че успяхме да създадем едно приветливо работно място за всички тях", заяви председателят на агенцията Петър Горновски.

"Вашата работа е от голямо значение. Вие мотивирате така нужната в ежедневието ни прецизност и поддържане на стандартите за качество в различните сфери от обществения живот", каза кметът Пенчо Милков.

Гост на откриването бе и областният управител Анатоли Станев. Той приветства идеята за подновяване на материалната база на държавните институции и сподели надеждата си това да допринесе за ползотворна работа и още повече успехи на работещите в нея.

Офисът на ул. „Мария Луиза“ ще замени досегашния, който се намираше в края на града. Ремонтът му е на стойност близо 140 000 лв., като принос за предоставянето на новото помещение има и бившият зам.-областен управител Валентин Колев.

ДАТН има 18 регионални офиса, като в русенския работят 23-ма служители. Всеки от регионалните отдели действа в 7 направления – „Надзор на пазара“, „Инспекция за държавен технически надзор”, „Контрол на качеството на течните горива”, „Метрологичен надзор”, „Надзор на язовирните стени и съоръженията към тях” и „Контрол на качеството на горивата за битово отопление”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари