Държавата на врътките!

0
Не избирайте политици, които са добри във врътките. Краткотрайно е. Избирайте политици, които имат чест!
Не избирайте политици, които са добри във врътките. Краткотрайно е. Избирайте политици, които имат чест!

Държавата на врътките

- Борислав Михайлов използва всякакви врътки, за да останe председател на БФС. Въпреки че му искат оставката. И досъсипва българския футбол.

- Корнелия Нинова използва всякакви врътки, за да останe председател на БСП. Въпреки че й искат оставката. И досъсипва БСП.

- Прокуратурата използва всякакви врътки, за да не допусне контрол над целенасочено бездействие. Въпреки че й искат оставката. И досъсипва нуждата от правосъдите.

- Шефове на "независими" институции, агенции и държавни компании използват всякакви врътки, за да се задържат на местата си. Въпреки че им искат оставките. И досъсипват доверието в институциите.

- Депутатите използват всякакви врътки, за да губят време на парламента. Въпреки че са се клели в друго. И досъсипват нуждата от бързи реформи.

- Политици използват всякакви врътки, за да плашат наплашените хора. Въпреки че знаят какво причиняват. И досъсипват идеята за нормализация на обществените комуникации.

- Един Бивш използва всякакви врътки, за да всява истерия и хаос в обществото. Въпреки че на хората им е омръзнало. И досъсипва идеята за скорошна нормализация на самото общество.

Да, с врътки се постигат краткокрайни мънички егоистични победи. Не се постигат дълготрайни устойчиви решения. За тях са нужни отговорност, чест, достойнство. Включително и силата да си тръгнеш, преди да се превърнеш в пречка.

Държава на врътките ли искаме? Към бъдеще на врътки ли вървим? От нас си зависи. От избора, който правим всеки ден.

Не избирайте политици, които са добри във врътките. Краткотрайно е. Избирайте политици, които имат чест.

За да не сме държавата на врътките.

Любомир Аламов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари