Дърво падна върху движещ се автомобил в Стара Загора

0

Изсъхналият бор е потрошил предното стъкло и капака на колата

Изсъхнал бор падна върху движещ се автомобил с няколко души в него в района на парк "Аязмото" днес около 13:00 часа в Стара Загора. В автомобила се е возело цяло семейство старозагорци, които търсели място за паркиране. Паркингът обаче бил препълнен и колата потеглила по пътя за излизане от парка в посока кв. "Лозенец". Докато водачът се оглеждал за удобно място да паркира, на около 200 метра по пътя за излизане от парка, неочаквано върху колата се стоварил огромен бор.

Дървото е натрошило предното стъкло на колата. Най-големите поражения са отдясно, където седяла съпругата на шофьора Велина Колева. "Изплаших се много, цялата бях посипана със стъкла. За щастие нямам наранявания", каза Велина Колева. Счупен е и телефонът ѝ. На задната седалка са пътували децата на семейството, момче и момиче, съобщи Divident.

Падналото дърво беше препречило пътя за излизане от парка. Заради инцидента полиция отцепи района и излизащите автомобили известно време минаваха обратно покрай стадион "Берое", вместо по еднопосочната улица към "кв."Лозенец".

Семейството от пострадалия автомобил заяви, че ще потърси отговорност от общината за щетите по автомобила им и преживения стрес.

Началникът на общинското звено "Озеленяване" Николай Стоев каза, че в парка са набелязани подобни дървета за отсичане и процедурата ще започне всеки момент. Първо ще бъдат изрязани опасните дървета близо до алеите в парка. Той потвърди, че общината ще поеме обезщетението по нанесените щети в този случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    бегай бе
    Шматко, там е трудна всяка маневра, и нямаш работа точно там да се въртиш.Не ти е виновна общината ами ти самия. И ВкК не са ти виновни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари