Дарт Вейдър се завръща

0
Изтече сценарият на “Епизод VIII” на "Междузвездни войни"
Изтече сценарият на “Епизод VIII” на "Междузвездни войни"

Рей не е дъщеря на Люк Скайуокър, но е свързана с Дарт Вейдър.

Това разкрива потребител на социалната мрежа "Редит", който твърди, че е част от екипа на сагата и е прочел сценария на новата, осма част от "Междузвездни войни".

Според него филмът ще се казва "Ехото на Тъмната страна". Историята ще се фокусира върху три сюжетни линии - съдбата на Кайло Рен, Фин и Рей. Новата серия от звездната поредица ще прилича на "Епизод V - Империята отвръща на удара", така, както "Силата се пробужда" напомняше на "Нова надежда".

В началото ще се пренесем на отдалечената планета, където Люк се крие. Там под напътствията му младата Рей започва обучение за джедай.

Сюжетът разкрива, че в миналото главнокомандващият Сноук е привлякъл към тъмната страна Кайло Рен и няколко други от учениците на Скайуокър, след което им заповядал да избият всички джедаи. При атаката умира майката на Рей. Благодарение на уменията си Люк спасява дъщеря ѝ. Той я оставя на планетата Джаку, надявайки се да не бъде открита от военната хунта Първия ред, предвождана от Кайло Рен.

По време на обучението си Рей, изиграна от британската актриса Дейзи Ридли, е ядосана на Люк. Момичето смята, че той е нейният баща, който я е изоставил, без да се върне. В момент на ярост Рей се обръща към него с думите: "Ти си моят баща!".

По-късно във филма Рей успява да види духа на Дарт Вейдър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари