Дарина Павлова се върна на яхтата на Силвио Берлускони

0
Дарина и Берлускони не скучаят на яхтата му - към тях се присъединявали жени, мъже, дори и гейове
Дарина и Берлускони не скучаят на яхтата му - към тях се присъединявали жени, мъже, дори и гейове

Дарина Павлова се върна при Силвио Берлускони и двамата изкараха няколко ваканционни дни заедно във вилата му в Коста Смералда!

Дарина и Силвио са били заедно, но дали са прекарали и нощите съвместно, тя категорично не иска да каже“, издават близки до вдовицата на Илия Павлов.

До скоро се мълвеше, че мадам Мулти е сърдита на Берлускони, защото той я заменил с по-млади девойки. Ключът, обаче, от вилата му в Коста Смералда, Сардиния, я е пречупил.

Бизнес дамата акостирала с яхтата си на частно пристанище на екс италианския премиер. На луксозния плавателен съд Дарина вдигала парти след парти. Към тях се присъединявали жени, мъже, дори и гейове.

Навсякъде, където ходела, Дарина била следвана от ПР-а й Сандро Рубини, чиято задача по-скоро е била да прави снимки на милионерката и вместо нея да отваря шампанското, пише „Телеграф“.

Неотдавна Павлова беше казала за Берлускони, че е „интересен човек, чаровен и различен политик“.

„Той ме изслушва, защото му е интересно какво мисля. За италианските медии аз съм приятел на фамилията Берлускони, но не мога да кажа, че това е мъжът на живота ми“, отсича Дарина.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари