Даниел Лорер: ГЕРБ са раздали на подизпълнители над 400 милиона евро за Варненското езеро

0
Водачът на листата на "Продължаваме промяната" във Варна обясни схемата
Водачът на листата на "Продължаваме промяната" във Варна обясни схемата

От "Продължаваме промяната" решиха да представят листите си за кандидати за народни представители от Варна, докато инспектират канала на Варненското езеро

Бившият министър Даниел Лорер заяви, че там са потънали над 400 милиона лева пари от хазната. Средствата били отпуснати за удълбочаване на канала, но без обществени поръчки. А държавната ТЕ СЕ ВЕ ги разпределила на други фирми подизпълнители

"За целта се заделят няколкостотин милиона, в нашия случай - над 400, които се дават на държавно дружество. Тази фирма към Министерството на транспорта има задачата да удълбочи канала… към 435 милиона. ТЕ СЕ ВЕ - държавната фирма не може да изпълнява такава дейност. Тя няма машини, тя няма специалисти. По вече познатия модел инхаус тези пари се преразпределят към подизпълнители и там се губи следата", каза Лорер, цитиран от Bulgaria On Air.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    sara
    герб = пп (продължаваме пиците с кристали - по изказване на банкянския)!
  • -1
    1
    Skal
    И този американски пропагандатор е включен в действие да хвали българофобията/русофобията! Но българското общество "вкуси" от евроатлантическата безпътица и социален упадък, а влизането насилствено на България в "клуба на богатите" направи българското общество най-бедното в цяла Европа! Докато уродите от сащ си затваряха очите и ползват България като пушечно месо в хибридната им война с Русия, то българите знаем, че сащ е световен агресор, сащ е терористична държава! С лекота извеждаме тезата, че сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари