Даниел Капсъзов е удареният край Гюргево моторист

0

57-годишният спортен шеф е претърпял операция на десния глезен

Тежък инцидент с Даниел Капсъзов е станал на 3 октомври, в неделя, около 11 часа, на 55-и км на пътя Букурещ - Гюргево. Това пише на сайта bmm.bike.

57-годишният президент на Widows Sons Grand Chapter Bulgaria & Masonic Riders Bulgaria и председател на УС на Сдружение с нестопанска цел "Синовете на вдовицата - България" е бил ударен от румънски шофьор.

Българин пострада тежко при катастрофа край Гюргево

По думите на очевидци на катастрофата водачът на автомобила - 75-годишен мъж, се е изтеглил в дясното платно. Движещите се зад него мотоциклетисти предприели това за знак, че им дава път. Румънският шофьор обаче предприел маневрата, за да заходи, да направи обратен завой и да се включи в движението в другата посока и точно тогава изключително силно ударил българския мотоциклетист.

Вследствие на удара мотоциклетът буквално се е разпилял, а лекият автомобил е изхвърчал в канавката. На мястото на произшествието бързо са дошли екипи на пожарната от Гюргево и Спешна помощ. Наложило се е колата да бъде разрязана, за да извадят заклещения вътре шофьор.

И румънецът, и българинът са пострадали тежко. Веднага са откарани в болницата в Гюргево. По-късно Даниел Капсъзов е транспортиран в най-голямото медицинско заведение в столицата Букурещ, където му е направена операция на десния глезен. Пред BMM негови приятели заявиха, че операцията е успешна и нощта е минала спокойно. Очаква се до няколко дни Даниел да бъде транспортиран в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари