Дали Никита не е мъж с операция?

0
Съквартирантите смятат, че блондинката си е сменила пола
Съквартирантите смятат, че блондинката си е сменила пола

Съквартирантите в „Биг Брадър" сътвориха нова интрига. Малко преди да си тръгне от Къщата Николина, заедно с Киро и Катя стигнаха до прозрението, че грубоватата и нашарена с татуировки Никита Джонсън всъщност е мъж, минал през операция за смяна на пола, пише Всеки ден.

Брокерът Кирил започна да коментира колко зле изглежда блондинката. Никита не може да се усмихне", отбеляза той. „На всички ни е минавало през акъла дали Никита не е мъж с операция. Косата й все едно е присадена", каза той.

Групата дори се усъмни дали детето на Никита е нейно или го е осиновила. Към Киро се присъедини Николина, която твърдеше, че е видяла присадената й коса. Освен това, по думите й, Никита много й приличала на един мъж, който гостувал в телевизионно предаване и разказвал за операцията си за смяна на пола. „Мъжко руско име е това", отбеляза Николина.

Според Катя между историята на телевизионната героиня и съквартирантката им има странни съвпадения - осиновяване в Русия, кръщаване на момиче с мъжко име, външния вид и т.н. Така конспирацията стана още по-безумна.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари