Дългогодишна вражда между ромски кланове е причина за боя с прътове в Пловдив

0
Един от участниците в масовия бой е с лека телесна повреда, останалите се издирват
Един от участниците в масовия бой е с лека телесна повреда, останалите се издирват Снимка: Кадър Фейсбук

Един от участниците в масовия бой е с лека телесна повреда, останалите се издирват

Отколешна вражда между ромски кланове е причина за боя с прътове на "Карловско шосе". Един е прегледан в болница, има лека телесна повреда, а останалите участници в инцидента се издирват, като самоличността им вече е установена. Това съобщиха от МВР, предава агенция "Фокус".

Припомняме, че в социалните мрежи беше разпространено видео на мъже, които слизат от коли на кръстовището на бул. "Васил Левски" и започват да се удрят и да мятат пръти и колове. Шофьори, станали неволни свидетели на агресията се опитват да избягат.

Полицията в Пловдив в момента установява местонахождението на мъжете, участвали в екшъна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    daskal
    До 4 - Това е най-големият успех на изборните мошеници - да убедят такива като тебе, че от изборите нищо не зависи. Вторият им успех е мантрата "И тези са като онези", т.е. няма смисъл да променяме нищо. Трябва малко мозък, за да осъзнаеш тези неща и да гласуваш, просто нямаме друг избор.
  • -9
    4
    до 3 - да, ама не!
    И откога пък точно от изборните урни се определя за народа ни нещо си - настояще и бъдеще!? Костинбродската печатница да не би да е фалирала? Херо и Митрофанова да не би да са си заминали?
  • 18
    3
    Отново
    Електоратът на ГЕРБ. Искате ли на 2 април ОТНОВО тия парапитеци да определят вашето бъдеще и бъдещето на децата ви? Не? Тогава марш към урните, вие си знаете за кого!
  • 16
    2
    Aha
    Цигани...
  • 7
    1
    🌋🌋
    21 век а те още с прътове Докога с тези безумия
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари