Да живей България на три морета и три мюрета

1
От днес НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ
От днес НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ

От днес НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ.

От днес партия АТАКА е политически покойник. Нейният лидер стъпка с краката си 20-те точки на АТАКА за възраждане на България и полегна в нозете на премиера-трафикант на метаамфетамини. Кълнящият преди три години „Курвите на Бойко“ от утре е негова парламентарна държанка в качеството му на председател на парламентарната група на Обединени патриоти. От днес ямболският рублофил се преражда в евроатлантик, в НАТО-вец, във враг на Русия, в противник на АЕЦ „Белене“ и газопровода „Южен поток“, в лобист за шистовия газ на „Шеврон“ и златодобива на „Дънди Прешъс“.

От днес НФСБ за втори път променя името си на Национален фронт за спасението на Борисов. Гласувалите за мотелско-оградния гешефтар от Бургас от утре ще узнаят, че са гласували не за Майка България, а за Майката и Бащата на нацията – Бойко Методиев Борисов.

От днес русенският македонец поема военното министерство с една задача: Да ревизира избора на служебния кабинет за покупката на нов изтребител от шведската корпорация „Грипен“ и пренасочи 1.5 млрд. лева към 35-годишните Ф-16, както вече наредиха от ГЕРБ. В името на вечната и нерушима дружба с новия Голям брат. От днес ВМРО сваля директивата за борба срещу македонизма, след като евродепутатът й в Брюксел /храненик на Джордж Сорос/ подкрепи американската позиция за събитията в Скопие и поиска албанците и социалдемократите на колаборациониста Заев да управляват Македония.

От днес НФСБ, АТАКА и ВМРО са официални пудели на ГЕРБ.

Да живей България на три морета и три мюрета.

Велизар Енчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари