Да живее Ким Чен Борисов и батман Пеевски!

0
Мутрите отдавна са се завърнали, но вече не са с анцузи и бухалки, а облечени в костюми и политическа власт
Мутрите отдавна са се завърнали, но вече не са с анцузи и бухалки, а облечени в костюми и политическа власт

Да живее Ким Чен Борисов и батман Пеевски!

Мутрите отдавна са се завърнали, но вече не са с анцузи и бухалки, а облечени в костюми и политическа власт. Вървим стремглаво към авторитарна държава.

Комисията за борба с корупцията ще има право да конфискува имущество на всеки, без да доказва връзка с незаконна дейност. Разбирате ли – дори да имате всички необходими документи и доказателства и съдът ви оправдае, комисията все още може да ви отнеме това, което притежавате, да ви спука от проверки и тормоз, докато не се пречупите или фалирате, или и двете.

Новият 9 ти Септември е тук – отнемат имоти и бизнеси в името на “справедливостта”.

Кой приема тези промени – новите „стари“ политически другари ГЕРБ и ДПС, които сглобяват брутален репресивен апарат, който може да се разправи с всеки неудобен, с всеки, който им се опълчи или потърси справедливост за безобразията им.

Нека допълним, че скоро узакониха и ТАЙНИТЕ арести до 48 часа. Тоест имат право да ви арестуват без да уведомят никой (дори близките ви) до 48 часа, и деца могат – но там срока е 24 часа. Да правилно прочетохте – ТАЙНИ АРЕСТИ!

Върхът на наглостта се допълва и от най-новото предложение пак от ГЕРБ и ДПС – искат да махнат общинските съветници от антикорупционния закон и за тях да отпадне въобще задължението да декларират имущество, несъвместимост и конфликт на интереси. Тоест ГЕРБ, и ДПС правят общинарите недосегаеми за КПКОНПИ. Следващата стъпка е може би да изкарат и депутатите и министрите от обхвата.

Няма вече нужда от мутри с бухалки като едно време. Мутрите отдавна са във властта и могат да ви съсипят използвайки легално държавните механизми за репресия, които те създават.

Весели празници и честита нова 1949 та, упс 2019 та.

Вива Ла Пиовра!

Автор: Кирил Симеонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари