Да се озовеш в Киев, вместо във Валенсия - разказ на една българка

0
Жената имала редовен билет за полет от Лондон за Валенсия. Качила се на самолета, но се озовала в Киев
Жената имала редовен билет за полет от Лондон за Валенсия. Качила се на самолета, но се озовала в Киев Видео: NOVA

До абсурдната ситуация се стига след грешка на летището

Да се озовеш с полет в Украйна, вместо в Испания! В тази абсурдна ситуация попадна една българка, живееща в Англия. Жената имала редовен билет за полет от Лондон за Валенсия. Качила се на самолета, но се озовала в Киев, разказва NOVA

Христина Филева живее в Англия и решава да посети приятеля си във Валенсия. Купува си билет, отива на летището в Лондон, но няколко часа по-късно разбира, че не е пристигнала в испанския град, а на другия край на Европа – в Киев. Оказва се, че е объркала гейта.

След като билетът ѝ бил проверен, тя и останалите пътници не са били извозени с автобус, а са били качени директно на самолета. Христина твърди, че не е чула, когато са съобщавали каква е дестинацията на полета. Имало и съвпадение – мястото, написано в билета на жената, се оказало свободно и в грешния самолет.

Христина разказва, че никой на летището в Киев не разбирал английски и комуникацията била много трудна. Въпреки това, успели да помогнат.

„Отне доста време, докато разберат какво се случва, защото беше необяснимо как е възможно. Просто на никой не се е случвало и специално в това летище казаха, че досега са нямали такъв случай. Аз, когато пристигнах в Киев, си прекарах целия ден на летището, защото чаках да ми организират хотел и да намерят следващия билет за Испания, тъй като няма никакви полети и нямаше за Испания по това време. За другия ден имаха полет до Манчестър и след това от Манчестър до Валенсия. Всичко беше покрито от авиокомпанията”, обясни Христина.

Потърсихме и позиция от авиокомпанията, за да обясни как се е стигнало до куриозната грешка. Все още чакаме техния отговор. А Христина тепърва ще търси правата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Почивката - Просто си гледаш децата на друго място.

Харесай Дунавмост във Фейсбук