Да помогнем на Ники в борбата му с коварна болест

2

Нова терапия предстои на 32-годишния асеновградчанин Николай Иванов.

Младият мъж се лекува в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите.

Следващата терапия трябваше да бъде на 27 февруари, но Ники имаше силни стомашни болки и показателите му бяха много ниски, поради което не можеше да се сложи лекарството и химиотерапията беше отложена с една седмица. Също така от доста време Ники има лека болка в дясната страна на таза, но в последно време болката се е усилила доста и при консултацията с лекарката се наложи да се направи скенер, за да се установи каква е причината”, разказват близки на младия мъж, предава Traffic News.

На 05 март му е направен поредният скенер. От него става ясно, че болката идва от една лезия, около 1 см, която си е изменила формата и опира в костта и нерва, който е близо до самата кост. Наложило се да му влеят лекарство, за да подсилят костната му система.

Добрата новина е, че петната в белия дроб на Ники са се повлияли добре от терапията. Течността вече е изчезнала. В следващите дни лекарите ще решат дали да се направят още 3 терапии, или, ако има нова имунотерапия, ще може Ники да влезе в ново експериментално лечение.

Досега за лечението си Ники е платил 120 000 евро, като голяма част от средствата са събрани чрез кампании. Необходими са още 90 000 евро. Единствените доходи на асеновградчанина са от пенсия в размер на около 140 лева.

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777:

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:

IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30

BIC: UBBS BGSF

Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И в евро за Испания:

IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550

BIC: CAIX ESBB

или чрез Pay pal: [email protected].

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари