Да помогнем на 5-годишния Дани да победи рака

0
Детето се лекува в Турция
Детето се лекува в Турция Снимка: Facebook

Детето се лекува в Турция

Още като бебе Дани се сблъсква със злокачествено онкологично заболяване, а когато на 3 години му откриват тумор на Вилмс, който бързо образува метастази в белия дроб, разказва NOVA. Лечението е тежко, мъчително и продължително – претърпява операции и множество химио и лъчетерапии. Лечението започва в България, след което продължава в Швейцария почти 2 години. Претърпява операция в Швейцария и три месеца е в ремисия, момчето успява да посещава детска градина.

За жалост болестта се завръща отново, има метастази по цялото тяло. През юни месец тази година лекарите в Швейцария информират семейството, че няма какво повече да направят за Дани и прекратяват лечението. Изпращат го обратно в България, за да прекара последните си дни у дома, със семейството си.

Близките на Дани съобщават:

"Днес Дани започва следващия курс химиотерапия, който доста се забави заради бавното възстановяване от предишния.

Стойността на курса е €‎ 12 500 (24 500 лв.). Вчера той беше заплатен от дарените от Вас средства, за което сърдечно Ви благодарим!

Благодарим, че продължавате да ни подкрепяте!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Дари
    Няма банкова сметка
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари