Да биеш японците на карате в Япония - това само българин може да го направи!

31
Тихомир Тодоров, ученик на Спортно училище в Плевен, спечели световната титла на Мондиала по Шотокан карате-до
Тихомир Тодоров, ученик на Спортно училище в Плевен, спечели световната титла на Мондиала по Шотокан карате-до Снимка: Facebook

Тихомир Тодоров, ученик на Спортно училище в Плевен, спечели световната титла на Мондиала по Шотокан карате-до

Да биеш японците на карате в Япония - това само българин може да го направи!

Тихомир Тодоров, ученик на Спортно училище "Георги Бенковски" - Плевен и състезател на Спартак 14, спечели световната титла на Мондиала по Шотокан карате-до, който се проведе в Токио, Япония.

Тихомир спечели златото след четири безапелационни победи в дисциплината Кумите – отворена категория! Представители от 40 държави се състезаваха! Тихомир защити и черен колан!

Техничният младеж грабна и бронзов медал в отборната надпревара "mix" мъже и жени в дисциплината Ката заедно със своите съотборници Мирела Йолова и Ивайло Боев.

Дали някоя национална телевизия ще се “престраши” да покаже това златно момче! Така беше и с шахматните кралици преди да станат кралици оня ден на Европейското! Пълно мълчание!

Велик си, Тихомире!

Пепа Петрова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Largo
    Айде започна се комплексарщината на ганьо,че само той бил най , ей аман от просташки приказки и време на нос то затова българина си е затънал в тинята защото самохвалство , плюване и комплекси са му в главата
  • 13
    3
    Браво, гордея се
    Браво на този младеж, да е жив и здрав и да има още по-големи успехи. Но иначе телевизиите и разиата в най-добрия случай да дадат едноминутен репортаж. За сметка на това с часове гледаме противните мутри на Борислав Михайлов, Лечков и Емо Костадинов. Жалко, едно време бяха повод за гордост, сега е срам и позор. Не мога да разбера, как може цяла България да ти иска оставката, а ти да си такъв дебил и да нехаеш. Протестът се окървави и пай дебилщина. Или всичко беше инсценирано. Едни нагнетиха обстановката, направиха мача да е при закрити врата, без публика, други разрешиха протеста, трети включиха в протеста провокатори, вдигащи ръце за хитлеристски поздрав, палеха, обиждахе, хвърляха камъни. И накрая какво ? Тези, заради които стана всичко това и чиито оставки хорята искаха - се правят на обидени. Тези, които разрешиха "мирния" протест - и те са невинни. Накраят излезе, че полицаите са виновни. Явно някой е искал полицаите да свалят защитните каски, жилетките и щитовете и да се оставят да бъдат пребити. ДЕМОКРАЦИЯ ПО БЪЛГАРСКИ!!! Защото във Франция, Германия, Великобритания, Гърция, Италия при такива безредици всички знаем какво следва
  • 4
    2
    Браво на момчето!
    Японците, след загубата, дали са си направили ритуалното харакири?
  • -1
    1
    Аз
    Чакат оня турски коч да им позволи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари