Д-р Мирослав Ненков: Хора с диагоналки плашат с уволнение в нашата гилдия

3
В нашия свят не можем да си представим, как така, на моето дете няма да бъде оказана веднага помощ, заяви  бившият здравен министър
В нашия свят не можем да си представим, как така, на моето дете няма да бъде оказана веднага помощ, заяви бившият здравен министър Видео: NOVA

В нашия свят не можем да си представим, как така, на моето дете няма да бъде оказана веднага помощ, заяви бившият здравен министър

Колегите, които работят в спешните отделения, са подложени ежедневно на тормоз и малтретиране от най-различни видове пациенти. Нашата гилдия има проблем с общуването заради адски многото работа и прегарянето. Всякакви разни хора с диагоналки те плашат, че ще те уволнят. Така бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков коментира случая със съветника на военния министър в „Пирогов”.

Агресията в спешните отделения, на спешния телефон е продукт на страха. Това го разбираш. Обаче колко ти е търпението да издържаш разни хора да те плашат, да те удрят, да бъдат агресивни”, допълни той, цитиран от NOVA. Според д-р Ненков неговата гилдия не се пази и не единна.

Нормално ли е обаче дете да чака 4 часа пред спешно отделение, той коментира: „Всеки, който има познати в цивилизования свят, знае, че това е нищо чакане. В нашия свят обаче не може да си представим как така на моето дете няма да бъде оказана веднага помощ. Никой, дори и най-гнусният лекар или сестра, няма да остави тежко пострадал”, е мнението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари