Д-р Любомир Канов: Руската пропаганда се подхранва от лъжа

0
Когато не се учи българската история както трябва, народът се заблуждава поколения наред, заяви психиатърът
Когато не се учи българската история както трябва, народът се заблуждава поколения наред, заяви психиатърът Видео: NOVA

Когато не се учи българската история както трябва, народът се заблуждава поколения наред, заяви психиатърът

Тази седмица във Варна бюстът на граф Николай Игнатиев беше съборен. Това отново предизвика вълна от противопоставяне на „фили” и „фоби”. За паметниците и идолите говори в ефира на "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS психиатърът.

Руската пропаганда се подхранва от лъжа. Ако приемем, че граф Николай Игнатиев е безспорен герой и е кощунство неговият бюст да бъде съборен. Когато не се учи българската история както трябва, народът се заблуждава поколения наред. Поне 80% от това така наречено русофилство се дължи на историческо невежество за истинската Русия и Съветския съюз”, поясни психиатърът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    12
    Всуе, докторе? се мориш!
    "Не се гаси туй, що не гасне"! казал го е, правилно, Патриархът на българската литература Иван Вазов! Та колкото повече като тебе, толкова повече Русофили, хора с мозъци, по нашите ширини! Така че, давай, ти си човекът! А, и евроджендърския планктон изпълзял на припек! Напразно! Скоро на колесника и ... вие си знете къде! Анадънму!
  • 2
    11
    Пета колона
    С толкова промити мозъци ,наистина Сибир ни зове ! Дано ни е по добре с ТКЗС и ръководната роля на БКП ,отколкото с ЕС и НАТО ! Щом като го искаме,па да стане и да ни е халал ''Диктатурата на пролетариата '' и ''Вечната дружба със СССР !
  • 0
    10
    До Симпатяга
    Симпатяга,Симпатяга,много навътре го пое от една истина за граф Игнатиев...Да не си русофил,те не са симпатяги,но знае ли човек....
  • 2
    9
    Lqlq
    За да има мир, русофилите в сибир!
  • -3
    8
    88
    Не просто лъжи, а малоумни лъжи, толкоз от блатен мужик...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари